Κ. Μητσοτάκης: Μόνο η ΝΔ έδωσε πραγματικό αγώνα με επιχειρήματα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών

Ο πρόεδρος της ΝΔ περιόδευε στην Έδεσσα και μιλάει απόψε στη Φλώρινα. Η τελευταία πριν τις κάλπες προεκλογική περιοδεία πραγματοποιείται στη Μακεδονία, καθώς η ΝΔ αναγάγει το Σκοπιανό σε ένα από τα διλήμματα των ευρωεκλογών.
Ο πρόεδρος της ΝΔ πραγματοποιεί σήμερα την τελευταία του προεκλογική περιοδεία στη Μακεδονία, η οποία αντιμετωπίζει περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή της Ελλάδος, τις επιπτώσεις της εθνικά επιζήμιας συμφωνίας των Πρεσπών. Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε πως «μόνο εμείς δώσαμε πραγματικό αγώνα με επιχειρήματα και θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε να απαλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της κακής συμφωνίας». Στην παρέμβαση του ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τους πολίτες να πουν «ένα μεγάλο όχι στα ψέματα, τη φτώχεια, τους φόρους, τον εθνικό διχασμό, την εθνική ταπείνωση, την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών».

«Είμαι σίγουρος ότι η Έδεσσα, η Πέλλα, η Μακεδονία, ολόκληρη η Ελλάδα, θα στείλουν ένα μήνυμα μεγάλης πολιτικής αλλαγής. Μαζί με τη σημαία της ΝΔ, πρέπει να σηκώσουμε ψηλά και τη σημαία της Ελλάδας», ήταν η χαρακτηριστική φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θέλει να στέλνει μήνυμα ενότητας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης των αναπτυξιακών προοπτικών της Έδεσσας και της Πέλλας συνολικά, υπενθυμίζοντας τη δέσμευσή του να σπάσει η απομόνωση της περιοχής με την ολοκλήρωση της κατασκευής του κάθετου άξονα σύνδεσης με την Εγνατία Οδό. «Δεν δίνω ψευδείς υποσχέσεις, έχω δεσμευθεί να σπάσει η απομόνωση της Πέλλας και της Δράμας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

«Αυτές τις τρεις μέρες θα ζητήσω από τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά να βρει έναν ή μία αναποφάσιστη ψηφοφόρο και να τους πείσετε ότι αξίζει να μας εμπιστευτούν», είπε αναφερόμενος στον προεκλογικό αγώνα. «Για να μπορέσουμε, επιτέλους, να κάνουμε πράξη τη μεγάλη πολιτική αλλαγή για μια Ελλάδα με αυτοπεποίθηση, με υπερηφάνεια, για μια υπερήφανη Μακεδονία, αυτός είναι ο αγώνας τον οποίο δίνουμε, αυτός είναι η αγώνας τον οποίο θα δώσουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, το βράδυ της 26ης Μαΐου».

Ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί απόψε στη Φλώρινα για να μιλήσει σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην πλατεία Γεωργίου Μόδη στις 8 μ.μ.

Σχετικά Νέα