

Περιοδεία στα Σεπόλια πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, περπάτησε στον κεντρικό εμπορικό δρόμο και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής.
Σε συζήτηση που είχε σε καφενείο με συνταξιούχους, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τη δέσμευσή του να μειώσει άμεσα τον ΕΝΦΙΑ κατά 30%, ενώ μιλώντας με ιδιοκτήτη ψητοπωλείου, του είπε ότι η ΝΔ θα μειώσει τον ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%, αλλά αναμένει και από τους επαγγελματίες του κλάδου να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις τους.
Ακόμη, επισκέφθηκε τη σιδηροδρομική διάβαση στη συμβολή Σεπολίων και Κωνσταντινουπόλεως και είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου σημείου, στο οποίο πολύ συχνά γίνονται ατυχήματα.
Μετά το πέρας της επίσκεψής του, ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε: «Εδώ, στα Σεπόλια, στο κέντρο της Αθήνας, συνυπάρχει δυστυχώς η φυσική ανασφάλεια με την οικονομική ανασφάλεια. Μια όμορφη παραδοσιακή συνοικία των Αθηνών οδηγείται στη φτώχεια και την εγκατάλειψη. Το μήνυμα το οποίο άκουσα και σήμερα, εδώ, απ’ τις γειτονιές της Αθήνας είναι ένα: Δεν αντέχουμε άλλο. Την επόμενη ημέρα, η Νέα Δημοκρατία θα εξασφαλίσει ασφάλεια στις γειτονιές της Αθήνας και ανάπτυξη μέσα από τη μείωση των φόρων που θα ξαναδώσει ανάσα στη μικρή και τη μεσαία επιχειρηματικότητα. Και, εδώ, στα Σεπόλια, αξίζουμε καλύτερα και μπορούμε καλύτερα».
Σχετικά Νέα
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
To Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επισκέπεται αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο στις 10:00 το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας,.
Β. Κικίλιας στη συνάντηση με ΠΝΟ: Θα συνεργαστούμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια προς όφελος των ναυτικών και της ναυτιλιακής κοινότητας
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) συνάντηση εργασίας του.