

“Στο σημερινό μου πρόγραμμα είχα τη χαρά να έχω δίπλα μου τον 26χρονο Γιώργο Τσεβά, ο οποίος διαγνώσθηκε σε νεαρή ηλικία με λειτουργικό αυτισμό. Ο Γιώργος συμμετείχε στις σημερινές συσκέψεις, στο πλαίσιο της #DuoDay2022” αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η ανάρτησή του συνοδεύεται από βίντεο όπου ο Γιώργος περίμενε τον πρωθυπουργό στην πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου και στη συνέχεια συμμετείχε στην πρωινή σύσκεψη και στην εκδήλωση για τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου.
“Γιώργο, σε ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική συνεργασία” προσθέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σχετικά Νέα
Live η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Κρήτης του ΠΑΣΟΚ
Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Ηράκλειο η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.
Συνεργασία για τα Τέμπη με την Πλεύση Ελευθερίας προανήγγειλε ο Στ. Κασσελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εφόσον οι βουλευτές του στηρίξουν την πρόταση μας θα το προωθήσουμε»
Συνεργασία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των Τεμπών προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης,.