Κ. Μητσοτάκης: Ας ξεχάσουν το παιχνίδι των fake news

Τους βασικούς άξονες του σχεδίου παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε πολίτες στην Κομοτηνή. Ο πρόεδρος της ΝΔ αφού αρχικά τοποθετήθηκε εκ νέου κατά της ίδρυσης 4ης νομικής σχολής, αναλαμβάνοντας το πολιτικό κόστος αυτής της επιλογής, όπως είπε χαρακτηριστικά, επέμεινε πως θα πρέπει να ενισχυθεί περαιτέρω η νομική σχολή της Κομοτηνής.

“Η σκληρή πραγματικότητα που ζει ο κάθε Έλληνας συγκρούεται με το κυβερνητικό παραμύθι που ακούμε τις τελευταίας μέρες. Η ελληνική μεσαία τάξη είναι η πιο υπερφορολογημένη τάξη στην Ευρώπη. Στις 8 Ιουλίου ερχόμαστε να μειώσουμε τους φόρους, όχι γιατί ακούγεται ωραία στα αυτιά, αλλά γιατί είναι η απαραίτητη συνθήκη για την ανάπτυξη” ξεκαθάρισε ο κ. Μητσοτάκης συμπληρώνοντας ότι το κέρδος που παράγει ο πολίτης μέσα από την προσωπική του δουλειά αφορά τον ίδιο και την οικογένεια του.

“Γνωρίζω τα προβλήματα που κληρονομούμε από το παρελθόν, θέλω να ξαναδώσουμε ζωή στις βιομηχανικές ζώνες
Να δημιουργήσουμε καλοπληρωμένες και να δώσουμε στη Θράκη ξανά την ανάπτυξη που χρειάζεται” σημείωσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για μία ακόμα φορά επέμεινε στο να μην υπάρξει κανενός είδους εφησυχασμός, ζητώντας από όλους αγώνα μέχρι και την τελευταία στιγμή.

“Στις 26 Μαΐου πετύχαμε μεγάλη εκλογική νίκη τη μεγαλύτερη που έχει πετύχει κόμμα στις ευρωεκλογές. Όμως το λέω παντού η εκλογική μάχη ακόμη δεν έχει κριθεί. Επειδή την επόμενη μέρα θα χρειαστώ μια ισχυρή εντολή για να εφαρμόσω το πρόγραμμά μου, για να μπορέσω να διεκδικήσω τα δίκαια μας σε διεθνές επίπεδο και να στείλω στη γειτονική χώρα μήνυμα αυτοπεποίθησης και σιγουριάς” είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

“Αυτή η ισχυρή εντολή που διεκδικώ περνά μέσα από την ισχυρή συμμετοχή μας στις κάλπες. Δεν δικαιολογείται κανένας εφησυχασμός, καμία ροπή σε χαλαρή ψήφο. Ένας στους πέντε ψήφισαν κόμματα μικρά, τους ζήτω να το ξανασκεφτούν και ο μόνος τρόπος να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες χρειαζόμαστε ισχυρή εντολή και αυτό περνά μέσα από ισχυρή συμμετοχή. Δεν θα ανεχτώ τη διαστρέβλωση των θέσεων της ΝΔ, το παιχνιδάκι των fake news να το ξεχάσουν. Διαχείριση ήττας κάνουν και εμείς δεν θα παίξουνε το παιχνίδι τους” τόνισε με νόημα ο κ. Μητσοτάκης.

 

πηγή   capital.gr

Σχετικά Νέα