

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρευρέθηκε τη Δευτέρα (2/12) στο συνέδριο της Morgan Stanley στο Λονδίνο και αναφέρθηκε με περηφάνια στο Μετρό Θεσσαλονίκης που εγκαινιάστηκε το Σάββατο (30/11).
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι: «Αν ήθελα να περιγράψω το όραμά μου για την Ελλάδα, θα χρησιμοποιούσα το παράδειγμα του Μετρό της Θεσσαλονίκης, το οποίο εγκαινιάσαμε πριν από δύο ημέρες. Ένα εντυπωσιακό δημόσιο έργο που πέρασε μέσα από πολλές δυσκολίες γιατί υπήρξαν πολλές αντιστάσεις από κάθε είδους δυνάμεις που δεν ήθελαν να κατασκευαστεί».
Στη συνέχεια, μάλιστα, πρόσθεσε ότι: «Είναι ένα υπερσύγχρονο Μετρό που προστατεύει την πολιτιστική μας κληρονομιά. Αυτό για μένα είναι μια εικόνα της Ελλάδας του μέλλοντος. Θα παραμείνουμε πλήρως προσηλωμένοι σε αυτή την πορεία».
Σχετικά Νέα
Πότε αναμένεται το Άγιο Φως στην Αθήνα – Με ειδικές πτήσεις θα μεταφερθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα
Για ακόμη μία χρονιά, το Άγιο Φως θα ταξιδέψει από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα.
M. Aργυρού στο ΕΡΤNews: Ψήφος εμπιστοσύνης στην πορεία της ελληνικής οικονομίας η αναβάθμιση της Standard & Poor’s
Το αξιόχρεο της ελληνικής οικονομίας αναβαθμίστηκε στην κατηγορία ΒΒΒ από τον οίκο αξιολόγησης Standard &.
Μεγάλο Σάββατο: Χριστός ανέστη εκ νεκρών
Το Μεγάλο Σάββατο είναι η τελευταία μέρα της Μεγάλης Εβδομάδας και της Μεγάλης Σαρακοστής πριν την.
S&P: Αναβάθμισε το ελληνικό αξιόχρεο στη βαθμίδα ΒΒΒ – Κ. Χατζηδάκης: Απάντηση στην καταστροφολογία
Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Standard & Poor’s αναβάθμισε την ελληνική οικονομία στη βαθμίδα ΒΒΒ.