Κ. Κωστόπουλος: Απαλλαγή του σκηνοθέτη για την κατηγορία βιασμού προτείνει ο εισαγγελέας

Δίκη σκηνοθέτη Κωστόπουλου: Να απαλλαγεί λόγω «σοβαρών αμφιβολιών» ο πρώην σκηνοθέτης του Σασμού, Κώστας Κωστόπουλος, πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου δικάζεται ο πρώην σκηνοθέτης του «Σασμού» μετά την καταγγελία της ηθοποιού E.A. ότι τη βίασε το 2010.

«Δεν υπάρχουν αντικειμενικά στοιχεία στην υπόθεση αυτή. Προσπαθούμε να πιαστούμε από κάποιες κλωστές, η καταγγελία που έγινε είναι κόντρα στη κοινή λογική», είπε ο εισαγγελέας.

Κώστας Κωστόπουλος: Η απολογία του σκηνοθέτη
Νωρίτερα, ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του χαρακτήρισε «πολύ δύσκολη» τη στιγμή αναφέροντας ότι: «Δήλωσα παραίτηση από τη δουλειά μου και δεν έχω βγει σε κανάλια να μιλήσω. Υπήρχαν φήμες ότι είμαι εγώ για την καταγγελία και βγήκε μόνος μου και είπα ότι είμαι αυτός που λέει αυτή η κυρία. Σεβόμενος το metoo και την οικογένειά μου. Λένε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις μένεις μόνος σου, εγώ δεν έμεινα ούτε μια στιγμή. Τα παιδιά μου είναι εδώ, οι φίλοι μου, η οικογένειά μου, οι ηθοποιοί της σειράς, οι συμμαθητές μου. Μέσα σε όλα αυτά τα ψέματα υπάρχουν άνθρωποι που με στηρίζουν. Όσοι με συμπαθούν αλλά κι όσοι δεν με συμπαθούν θα πουν ότι είμαι ειλικρινής».

Πηγαίνοντας πίσω στο 2010 είπε για την καταγγέλλουσα ότι «Στο πάρτι της γιορτής μου ήρθαμε πιο κοντά και την επόμενη ημέρα είπαμε να βγούμε. Στο villa mercedes πήγαινα χρόνια, με ήξεραν από τους ιδιοκτήτες μέχρι τα πόμολα. Δεν υπήρχαν σκοτεινά μέρη. Ήπιε κρασί, την κέρασα, φάγαμε. Δεν την έχω πάρει ποτέ στο σπίτι της, δεν την έχω αφήσει ποτέ εκεί. Μου είπε για την οικογένειά της και μου είπε ότι έχει ένα κάλεσμα μετά κι αν θέλω να την πάω. Στη διαδρομή μου είπε ότι θέλει να πάει τουαλέτα. Βγήκε, μπήκε ξανά στο αμάξι, αγκαλιαστήκαμε και μετά μου είπε δεν προλαβαίνουμε σήμερα πρέπει να πάω στο κάλεσμα. Την άφησα εκεί που μου είπε. Στεναχωριέμαι που οι άνθρωποι λένε τόσα ψέματα!».

Ο κατηγορούμενος επανερχόμενος στην επίμαχη νύχτα είπε ότι: «Ήμασταν στο μπροστά κάθισμα και φιλιόμασταν και μετά πήγαμε στο πίσω κάθισμα για πιο άνετα. Δε θυμάμαι πόσο είχε προχωρήσει η κατάσταση μου λέει «σταμάτα». Εγώ σταμάτησα και της λέω «έπαθες κάτι;». Μου λέει «θέλω να φύγουμε και να πάμε στο μαγαζί στις φίλες μου». Να σε πάω λέω, άντε τα καθίσματα πίσω, άντε να βγω να κουμπώσω τα παντελόνια, άντε να φύγουμε. Εγώ σε όλο το δρόμο τη ρωτούσα αν έπαθε κάτι, αν την πόνεσα, αν έκανα κάτι και δεν μιλούσε. Πήγαμε στο κλαμπ, τη ρώτησα αν θέλει να πάω μαζί της, δεν απάντησε, εγώ πήγα να δω τι έχει. Εκείνη ήταν μια χαρά, μιλούσε με τους φίλους της αλλά εμένα με αγνοούσε. Κι έφυγα. Πήρα το Βαζάκα να το συζητήσω, να του πω τι έγινε. Εκείνος μίλησε μαζί της και μου είπε ότι του είπε η καταγγέλλουσα πως τη βίασα. Του λέω «πλάκα μου κανείς; Τι μαλακίες είναι αυτές; Γυρίζω πίσω να την πάω να καταθέσει σε οποίο αστυνομικό τμήμα θέλει και να είμαι δίπλα της». Αυτά μέχρι τις 3 τα ξημερώματα».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα