Κ. Δέρβος: Στις ευρωεκλογές οι πολίτες θα στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα πολιτικής αλλαγής

Την εκτίμησή του ότι “οι ευρωεκλογές δεν θα είναι ντέρμπι” και ότι “η Νέα Δημοκρατία θα έχει μεγάλη και ορατή διαφορά” εξέφρασε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Κώστας Δέρβος, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

“Οι Έλληνες πολίτες”, είπε ο κ. Δέρβος, “θέλουν να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα πολιτικής αλλαγής, μετά από τέσσερα χρόνια που έχουν να προσέλθουν στις κάλπες”. Ερωτηθείς για τις εθνικές εκλογές, ο κ. Δέρβος απάντησε πως μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο κ. Τσίπρας θα αναγκαστεί “να συρθεί” το συντομότερο στις κάλπες. Επεσήμανε, παράλληλα, ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να αιφνιδιάσει, καθώς η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη όποτε και αν γίνουν οι εκλογές.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής προέβαλε την ανάγκη να υπάρχει θετικό πρόσημο στον προεκλογικό αγώνα, παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης, όπως είπε, να στήσει ένα νοσηρό πολιτικό σκηνικό. Τέλος, διευκρίνισε πως ο πρώην κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος δεν είναι άμοιρος ευθυνών, καθώς αυτός -ανέφερε- “έδωσε το στιλό στον κ. Τσίπρα για να υπογράψει την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Νέα