

Με το καθιερωμένο πλέον και σε εύθυμη διάθεση κυριακάτικο μήνυμα του στο tiktok, ο υπουργός Οικονομικών μας κάνει γνωστό ότι η τηλεφωνική υπηρεσία του υπ. Εργασίας και του ΕΦΚΑ, έρχεται πλέον και στην ΑΑΔΕ. Όπως αναφέρει ο Κωστής Χατζηδάκης, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων αποκτά το δικό της τηλεφωνικό κέντρο που θα δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα των φορολογουμένων.
Επίσης ο ΥΠΕΘΟ κάνει γνωστές νέες δράσεις του υπουργείου του, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ένα app για τους πολίτες για να έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ, ένα ΑΙ Chatbot που θα μπορεί να δίνει απαντήσεις σε μια σειρά από ζητήματα, καθώς και μια νέα ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, πιο χρηστική για τους φορολογούμενους και για τους λογιστές.
Αναλυτικά ο κ. Χατζηδάκης στο μήνυμά του αναφέρει τα εξής:
«Τι είναι αυτό που ορισμένοι το βρίζουν, αλλά όλοι το χρησιμοποιούν και βγάζουν άκρη;
Το 1555 του Υπουργείου Εργασίας και του ΕΦΚΑ!
Τώρα το φέρνουμε και στην ΑΑΔΕ!
Ένα νέο, μεγάλο, σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο που θα δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα των φορολογουμένων.
Κι ακόμα:
– Μια νέα εφαρμογή στο κινητό, όπου ο κάθε πολίτης θα βλέπει το φορολογικό του ημερολόγιο και μια σειρά από άλλες υπηρεσίες της ΑΑΔΕ.
– Ετοιμάζεται νέα ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, πιο χρηστική για τους φορολογούμενους και για τους λογιστές.
– Επίσης, Chatbot που, με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, θα μπορεί να δίνει απαντήσεις σε μια σειρά από ζητήματα.
– Προχωρεί παραπέρα η προσυμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων και η εν γένει αυτοματοποίηση της υποβολής τους.
– Και δημιουργούνται νέες, πρότυπες τοπικές υπηρεσίες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Όσοι αμφιβάλλετε, περιμένετε σας παρακαλώ μερικούς μήνες!
Σχετικά Νέα
Φορολογικές δηλώσεις: Την Παρασκευή 25/4 η αυτόματη υποβολή των προσυμπληρωμένων – Έχει ήδη υποβληθεί το 1/4 του συνόλου
Χρονικό περιθώριο, έως το τέλος του μήνα έχουν περίπου 2,5 εκατ. φορολογούμενοι, που κατά.
Youth Pass: Πάνω από 66.000 νέοι έχουν κάνει αίτηση για την ψηφιακή χρεωστική κάρτα των 150 ευρώ
Μεγάλη είναι η απήχηση του Youth Pass στους νέους δικαιούχους, καθώς μέχρι στιγμής 66.765.
Πάσχα: Πώς επηρεάζονται οι τραπεζικές συναλλαγές και τα καταστήματα από τις αργίες – Πότε ανοίγουν πάλι οι τράπεζες
Συνεχίζονται οι ημέρες αργίας για τις τράπεζες καθώς διανύουμε τις εορτές του Πάσχα. Οι.
Γιορτινό τραπέζι: Τα απαραίτητα αγοράζει ο κόσμος από τη Βαρβάκειο και το Καπάνι – Μικρή πτώση στις τιμές σήμερα
Την τελευταία στιγμή περιμένουν πολλοί καταναλωτές για να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το αυριανό πασχαλινό.