Κ. Χατζηδάκης: Τα τελευταία 4,5 χρόνια η οικονομία μας ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά

Στα επιτεύγματα της ελληνικής οικονομίας αναφέρεται ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Όπως τονίζει, η άνοδος της ελληνικής οικονομίας φαίνεται στις επενδύσεις, στις καταθέσεις, στην απασχόληση, στην αύξηση των μισθών και στην ανάπτυξη.

Υπογραμμίζοντας πως στην κυβέρνηση δεν υποτιμούν το πρόβλημα της ακρίβειας, ούτε ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα έχει γίνει παράδεισος, αλλά επισημαίνει πως τα στοιχεία που παρουσιάζονται είναι πολύ συγκεκριμένα και δεν αμφισβητούνται.

«Η πρόοδος αυτή δεν είναι μόνο επιτυχία της κυβέρνησης, είναι επιτυχία όλων των Ελλήνων!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Κωστή Χατζηδάκη

«Τα τελευταία 4,5 χρόνια, αλλά και τους τελευταίους μήνες, η οικονομία μας ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά: αυτό φαίνεται στις επενδύσεις, στις καταθέσεις, στην απασχόληση, στην αύξηση των μισθών, στην ανάπτυξη. Δεν υποτιμούμε τα προβλήματα, ειδικά αυτό της ακρίβειας. Δεν ισχυριζόμαστε ότι η Ελλάδα έχει γίνει παράδεισος. Ωστόσο, τα στοιχεία που παρουσιάζουμε είναι πολύ συγκεκριμένα και κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει. Η πρόοδος αυτή δεν είναι μόνο επιτυχία της κυβέρνησης, είναι επιτυχία όλων των Ελλήνων!»,

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα