

Το μήνυμά μας ήταν ότι η Ελλάδα χρειάζεται καθαρές λύσεις και καθαρό ορίζοντα, ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, τονίζοντας ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μια ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφίες που αποτυπώνουν στιγμές της προεκλογικής του περιοδείας, αναφέρει τα εξής:
«Σε 12 πόλεις, κωμοπόλεις και χωριά της Αιτωλοακαρνανίας σήμερα, για μια μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις 25 Ιουνίου!
Στο Ευηνοχώρι, στο Μεσολόγγι, στο Αιτωλικό, στο Νεοχώρι, στην Κατοχή, στο Λεσίνι, στα Γουριά, στο Θέρμο, στα Παραβόλα, στο Καινούργιο, στο Παναιτώλιο. Και το βράδυ ομιλία μαζί με τον Νικήτα Κακλαμάνη στο Αγρίνιο.
Το μήνυμά μας ήταν ότι η Ελλάδα χρειάζεται καθαρές λύσεις και καθαρό ορίζοντα. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μια ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη!»
Σχετικά Νέα
Ρ. Δούρου: Η συνέντευξη Γεραπετρίτη επιβεβαιώνει ότι πλέον η χώρα μας για να ασκήσει ένα κυριαρχικό της δικαίωμα χρειάζεται να πάρει την έγκριση Τουρκίας
“Με τη συνέντευξή του στην εφημερίδα ‘Παραπολιτικά’ ο κ. Υπουργός Εξωτερικών επιβεβαιώνει ότι πλέον.
Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Υπουργικό Συμβούλιο: Αναλυτικά η ατζέντα
Συνεδριάζει τη Δευτέρα, στις 11.00, το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου. Τα.
Γκιουλέκας: Η Τουρκία οφείλει να ζητήσει συγγνώμη για τις γενοκτονίες που γεμίζουν με μαύρες σελίδες την παγκόσιμα ιστορία
Αν η Τουρκία θέλει να συγκαταλέγεται στα πολιτισμένα κράτη, οφείλει να ζητήσει συγγνώμη για.
Ασημένια η Ελισάβετ Τελτσίδου: Συγχαρητήριο μήνυμα της τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαρίνας Κοντοτόλη
“Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Ελισάβετ Τελτσίδου για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο.