

Δύο σημαντικές παρεμβάσεις που θα αφορούν στις παραγραφές χρεών ιδιωτών σε σχέση με τον ΕΦΚΑ, αλλά και την αύξηση από 12 σε 24 των δόσεων της πάγιας ρύθμισης οφειλών προς τον ΕΦΚΑ θα περιλαμβάνει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα καταθέσει η κυβέρνηση στη Βουλή το φθινόπωρο, όπως δήλωσε στον ραδιοσταθμό ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.
Πρόσθεσε δε ότι εξετάζεται -από κοινού με το υπουργείο Οικονομικών- πώς θα καταργηθεί η παρακράτηση του 1% στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων υπέρ του Ταμείου Πρόνοιας.
Σχετικά Νέα
Κανένα πρόστιμο στη φρεγάτα «Ύδρα», διευκρινίζουν πηγές του Πολεμικού Ναυτικού
Πηγές του Πολεμικού Ναυτικού αναφορικά με δημοσίευμα αλλά και αναδημοσιεύσεις αυτού σχετικά με τον.
Ρ. Δούρου: Η συνέντευξη Γεραπετρίτη επιβεβαιώνει ότι πλέον η χώρα μας για να ασκήσει ένα κυριαρχικό της δικαίωμα χρειάζεται να πάρει την έγκριση Τουρκίας
“Με τη συνέντευξή του στην εφημερίδα ‘Παραπολιτικά’ ο κ. Υπουργός Εξωτερικών επιβεβαιώνει ότι πλέον.
Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Υπουργικό Συμβούλιο: Αναλυτικά η ατζέντα
Συνεδριάζει τη Δευτέρα, στις 11.00, το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου. Τα.
Γκιουλέκας: Η Τουρκία οφείλει να ζητήσει συγγνώμη για τις γενοκτονίες που γεμίζουν με μαύρες σελίδες την παγκόσιμα ιστορία
Αν η Τουρκία θέλει να συγκαταλέγεται στα πολιτισμένα κράτη, οφείλει να ζητήσει συγγνώμη για.