Κ. Αχ. Καραμανλής: Αστεία η προσπάθεια του Τσίπρα να εκφράσει τον προοδευτικό χώρο

«Η απόπειρα του Τσίπρα να εκφράσει την Κεντροαριστερά και τον προοδευτικό χώρο είναι αστεία», σχολίασε μιλώντας στα «Ακραία Φαινόμενα» με τον Τάκη Χατζη και Δημήτρη Καμπουράκη ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε αναφερόμενος στην παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου: «Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η αντίδραση του πρωθυπουργού. Ο πρωθυπουργός μας είπε κάτι πολύ απλό. Ότι δεν έχει ενημέρωση για αυτό το θέμα. Πριν από μία εβδομάδα όμως στο Μέγαρο Μαξίμου την είχε απέναντι του. Ένα βασικό επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι να βρίζει όλο το παλιό πολιτικό σύστημα και να λέει ότι έχει ένα ηθικό πλεονέκτημα. Αυτό σιγά σιγά καταρρέει. Νομίζω ότι αυτή ήταν και η τελευταία σταγόνα του ποτηριού».

Πρόσθεσε μάλιστα: «Δεν είναι μόνο αυτό (σ.σ. το θέμα της κ. Λοΐζου), είναι μια σειρά από θέματα. Το γεγονός ότι η Αριστερά προσπαθεί να πείσει όλο τον κόσμο ότι είναι κάτι το νέο και κάτι το διαφορετικό δεν μπορεί να το κάνει αυτό όταν έχουμε τόσες πολλές περιπτώσεις στελεχών της αριστεράς οι οποίοι έχουν ανοιχτά ζητήματα».

Σχετικά Νέα