

Αθώος σε δεύτερο βαθμό κρίθηκε ο Ιβάν Σαββίδης από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, στο τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, τον Μάρτιο του 2018, ενώ κρίθηκε για το όπλο ένοχος.
Ο Ιβάν Σαββίδης και ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ κρίθηκαν αθώοι από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για την υπόθεση της εισόδου τους στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στο φινάλε του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ την περίοδο 2017-18, καθώς η πράξη αυτή έχει προσφάτως τροποποιηθεί (εντάσσεται στον Αθλητικό Νόμο) και προϋποθέτει για τη στοιχειοθέτησή της βιαιοπραγίες ή απειλή, που εν προκειμένω δεν τελέστηκαν.
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε επίσης την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας, για την οποία κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή οκτώ μηνών φυλάκισης με τριετή αναστολή.
Επίσης, αθωώθηκε και ο τότε αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, με τους δυο άνδρες να μη δίνουν το «παρών» στη δίκη και να εκπροσωπούνται από πληρεξούσιους δικηγόρους.
Για την ίδια υπόθεση, η αθλητική δικαιοσύνη είχε τιμωρήσει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρία χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ.
Πρωτόδικα στον πρόεδρο και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 25 μηνών και στον Λούμπος Μίχελ ποινή φυλάκισης 10 μηνών. Οι υπόλοιποι έξι, μέλη της φρουράς του Σαββίδη που ήταν κατηγορούμενοι και αυτοί είχαν αθωωθεί.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.