

Βουλευτής του κόμματος της Τζόρτζια Μελόνι πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι συγγενή ενός αστυνομικού. Το περιστατικό συνέβη στη διάρκεια εκδηλώσεων για τον ερχομό του 2024 στην Ιταλία.
Παρολίγο τραγωδία θα προκαλούσαν οι φετινοί πανηγυρισμοί στην Ιταλία για την έλευση του νέου έτους, με αρνητικό πρωταγωνιστή βουλευτή του κόμματος της πρωθυπουργού, Τζόρτζια Μελόνι.
Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Stampa, ο βουλευτής Εμανουέλε Πότσολο, του κόμματος Αδέλφια της Ιταλίας, της Μελόνι, πυροβόλησε για να «γιορτάσει» την αλλαγή του χρόνου, σε γιορτή που οργανώθηκε σε ευρύτερη περιοχή της Μπιέλα, στον ιταλικό Βορρά. Χωρίς φυσικά να υπάρχει σχετική πρόθεση, ο Πότσολο τραυμάτισε στο πόδι συγγενή αστυνομικού.
Ο τραυματίας, τριάντα ενός ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου η κατάστασή του δεν κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή και πριν από λίγο πήρε εξιτήριο.
Στη γιορτή όπου έλαβε χώρα το συμβάν, πήρε μέρος και ο Ιταλός υφυπουργός Δικαιοσύνης, Αντρέα Ντελ Μάστρο, στην αστυνομική συνοδεία του οποίο ανήκει ο συγγενής του νέου άνδρα που τραυματίσθηκε. Την όλη υπόθεση ερευνά η εισαγγελία στην Μπιέλα.
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: Kαι αν βαρεθεί ο Τραμπ;
Ποιο είναι ακριβώς το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων που εκκίνησε ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μόσχα; Μπορούν.
Κρεμλίνο: Πρόθυμος ο Πούτιν να συζητήσει την έκκληση Ζελένσκι για παύση των επιθέσεων σε πολιτικές υποδομές
Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει την πρόταση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για.
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.