Ιταλία: Το πτώμα 22χρονης αγνοούμενης βρέθηκε σε λίμνη

Βρέθηκε η σορός της 22χρονης, Τζούλια Τσεκετίν σε λίμνη της Περιφέρειας Φριούλι Βενέτσια στην Ιταλία, μετά από συνεχείς έρευνες. Η κοπέλα είχε εξαφανιστεί εδώ και μια εβδομάδα, το ίδιο και ο αρραβωνιαστικός της Φιλίππο Τουρρέττα, που καταζητείται. Η άτυχη κοπέλα εξαφανίστηκε μόλις δύο ημέρες πριν πάρει το πτυχίο της από το πανεπιστήμιο.

Υπενθυμίζεται πως οι έρευνες έγιναν με την μέγιστη προσοχή αλλά και κάτω από έντονη ανησυχία, καθώς ένας μάρτυρας είπε πως ήταν μπροστά σε έναν καυγά, με τη νεαρή να φωνάζει και να μπαίνει στο αυτοκίνητο του 22χρονου παρά τη θέλησή της. Λίγο αργότερα, στη βιομηχανική περιοχή του Φοσό βρέθηκαν διάφορες κηλίδες αίματος. Στην ίδια περιοχή κάμερες είδαν το αυτοκίνητο του νεαρού, όπως και το σήμα του κινητού του τηλεφώνου.

Στις 15/11 μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα του Βιγκονόβο η οικογένεια της Τσεκετίν για να συμβάλλει με στοιχεία χρήσιμα για τις έρευνες.

Από τα πρώτα στοιχεία προέκυπτε πως ο Τουρέττα ήταν πολύ κτητικό άτομο, ζηλιάρης, που εκβίαζε συναισθηματικά την Τσεκετίν και που φαινόταν ευτυχισμένος μόνο όταν ήταν μαζί της. Μάλιστα, η θεία της 22χρονης δήλωσε πως ο νεαρός «δεν ήταν χαρούμενος που η Τζούλια θα αποφοιτούσε στις 16/11 γιατί φοβόταν ότι μπορεί να απομακρυνθεί από αυτόν», δεδομένου πως η κοπέλα ήθελε να μεταβεί σε άλλη πόλη για σπουδές.

πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα