

Ένας άνδρας 34 ετών, με ψυχολογικά προβλήματα, δολοφόνησε σήμερα στο προάστιο της Ρώμης Άρντεα, δύο παιδιά τριών και οκτώ ετών και έναν ηλικιωμένο.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δράσης, σε κατάσταση αμόκ, άρχισε να πυροβολεί και δολοφόνησε τα δυο παιδιά που έπαιζαν σε πάρκο, και αμέσως μετά έναν ηλικιωμένο άνδρα, 84 ετών που επέβαινε σε ποδήλατο.
Στη συνέχεια αμπαρώθηκε μέσα στο σπίτι του και οι καραμπινιέροι προσπάθησαν, χωρίς αποτέλεσμα, να τον πείσουν να παραδοθεί.
Πριν από λίγο, ο ιστότοπος της εφημερίδας Corriere della Sεra μετέδωσε την είδηση ότι ο 34χρονος αυτοκτόνησε.
Σχετικά Νέα
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.