

Ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος αποφάσισε να επισκεφτεί την περιοχή των συνόρων Πολωνίας- Ουκρανίας όπου φτάνουν οι πρόσφυγες, αμφισβητήθηκε από υπεύθυνο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
“Δεν εννοώ να σας υποδεχτώ, πρώτα να καταδικάσετε ξεκάθαρα τον Πούτιν”, είπε στον Σαλβίνι ο δήμαρχος της πολωνικής, μεθοριακής πόλης Πρζεμίλ.
Παράλληλα, τον γραμματέα της Λέγκα αμφισβήτησε και μια ομάδα Ιταλών που βρίσκόταν στον σταθμό της πόλης.
“Δεν μας ενδιαφέρουν οι πολεμικές της ιταλικής και πολωνικής αριστεράς. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσους προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους τον πόλεμο”, τόνισε ο Σαλβίνι.
Πολλοί αναλυτές, στην Ιταλία, τις περασμένες ημέρες υπενθύμισαν ότι στο παρελθόν, ο επικεφαλής της Λέγκα είχε εκθειάσει το έργο και την προσωπικότητα του Βλαντίμιρ Πούτιν, θεωρώντας τον πολιτικό σημείο αναφοράς για την Ευρώπη.
Σχετικά Νέα
Πουέρτο Ρίκο: Η κυβέρνηση απαιτεί απαντήσεις από τη Luma για το γενικό μπλακ άουτ
Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται η ενεργειακή κρίση στο Πουέρτο Ρίκο, μετά το γενικευμένο μπλακ.
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.