

Λίγο μετά τις τέσσερις τη νύχτα, τοπική ώρα, λεωφορείο που είχε ξεκινήσει από το Λέτσε της κάτω Ιταλίας με προορισμό την Ρώμη έπεσε σε χαράδρα κοντά στην πόλη Αβελίνο της Καμπανίας. Όπως ανακοίνωσε η Ιταλική Πυροσβεστική, ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του και δεκατέσσερις τραυματίσθηκαν.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, αιτία του τραγικού συμβάντος ήταν τροχαίο που είχε σημειωθεί στον αυτοκινητόδρομο Α16. Οι οδηγοί είχαν αφήσει τα ΙΧ τους στην κεντρική λωρίδα, με αποτέλεσμα ο οδηγός του λεωφορείου, στην προσπάθειά του να αποφύγει τα αυτοκίνητα, να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του και να πέσει στην χαράδρα.
Η κινητοποίηση των πυροσβεστών ήταν άμεση και στην περιοχή έχουν σπεύσει έξι ομάδες από την ευρύτερη περιοχή της Νάπολης. Συνολικά, στο πούλμαν επέβαιναν τριάντα έξι επιβάτες και δυο οδηγοί.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: «Θα αναλάβετε δράση για να αποτρέψετε τη γενοκτονία στη Γάζα;»
«Θα αναλάβετε δράση με αποφασιστικό τρόπο για να αποτρέψετε τη γενοκτονία στη Γάζα;», ήταν.
Ο Μακρόν δεν προτίθεται να προκηρύξει δημοψήφισμα για την αναμόρφωση του συνταξιοδοτικού συστήματος
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, τάχθηκε υπέρ.
Ανγκόλα: Πάνω από 20.000 κρούσματα χολέρας από τον Ιανουάριο
Πάνω από 20.000 εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα χολέρας έχουν καταγραφτεί στην Ανγκόλα από τον Ιανουάριο.
Πάνω από 20.000 κρούσματα χολέρας τους τελευταίους τέσσερις μήνες στην Ανγκόλα
Πάνω από 20.000 εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα χολέρας έχουν καταγραφτεί στην Ανγκόλα από τον Ιανουάριο.