

Στυγερό έγκλημα σημειώθηκε στο Μπέργκαμο της Ιταλίας, με πρωταγωνιστές φιλάθλους των ποδοσφαιρικών ομάδων Ίντερ και Αταλάντα.
Σε μπαρ του Μπέργκαμο ξέσπασε έντονος καβγάς όταν ο 19χρονος δράστης σιγοτραγουδούσε τραγούδια της Ίντερ, κάτι που προκάλεσε τους οπαδούς της Αταλάντα. Στη συνέχεια, οι οπαδοί της Αταλάντα κυνήγησαν τους οπαδούς της Ίντερ μέχρι το σπίτι του δράστη. Εκεί ο 19χρονος ανέβηκε στο διαμέρισμά του και πήρε ένα μαχαίρι, με το οποίο λίγο αργότερα μαχαίρωσε πισώπλατα τον Ρικάρντο Κλάρις, έναν 26χρονο οπαδό της Αταλάντα.
Ένα φρικιαστικό γεγονός, το οποίο σοκάρει ακόμη περισσότερο εφόσον ο υιοθετημένος αδελφός του δολοφόνου, πριν από δύο μήνες, σκότωσε έναν 58χρονο γιατί υποψιαζόταν πως αυτός κοιτούσε επίμονα την αρραβωνιαστικιά του.
Ανταπόκριση: Κρίστιαν Μαυρής
Σχετικά Νέα
Τουρκία: Στο 37,9% μειώθηκε ελαφρά ο πληθωρισμός τον Απρίλιο σε ετήσια βάση
Η επιβράδυνση του πληθωρισμού στην Τουρκία “φρέναρε” τον Απρίλιο, μετά από μια απότομη πτώση.
Ιράν: Συνελήφθη κυβερνητικός αξιωματούχος για τη φονική έκρηξη στο λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς
Οι ιρανικές αρχές συνέλαβαν δύο άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός κυβερνητικού αξιωματούχου, σε σχέση με τη.
Βρετανία: Τετραήμεροι εορτασμοί για την 80η επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου στην Ευρώπη
Στρατιωτική παρέλαση, εκδηλώσεις, πικνίκ, εκθέσεις και η βασιλική οικογένεια από το μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ:.
Δασμοί 100% στις κινηματογραφικές ταινίες που παράγονται εκτός ΗΠΑ
Δασμούς 100% σε ταινίες που παράγονται εκτός ΗΠΑ προανήγγειλε ο Ντόναλντ Τραμπ, υπογραμμίζοντας πως.