

Μια γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά εξαιτίας πτώσης ψευδοροφής από τον σεισμό 4,4 βαθμών που καταγράφηκε σήμερα στη 01:25 (ώρα Ιταλίας) στην ευρύτερη περιοχή της Νάπολης.
Πυροσβέστες βοήθησαν πολλούς κατοίκους να βγουν από τα σπίτια τους, σε πολυκατοικίες στις οποίες οι εξώπορτες των διαμερισμάτων στράβωσαν λόγω της δόνησης.
Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δυο χιλιομέτρων και το επίκεντρό του βρισκόταν στην θαλάσσια περιοχή του Ποτσουόλι, λίγο έξω από την Νάπολη. Σήμερα τα σχολεία της μεγαλούπολης του ιταλικού Νότου παρέμειναν κλειστά για προληπτικούς λόγους.
Πραγματοποιούνται έλεγχοι, παράλληλα, σε σειρά κατοικιών με ρωγμές, ενώ θα πρέπει να εξακριβωθεί αν παρουσιάζει προβλήματα στατικότητας η εκκλησία της Αγίας Άννας ( Chiesa di Sant’ Anna) και το καμπαναριό της, από το οποίο αποκολλήθηκαν σοβάδες.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο ertnews.gr
Σχετικά Νέα
Γαλλία: Για περισσότερες από 4 ώρες κατέθετε η Κιμ Καρντάσιαν στη δίκη για τη ληστεία σε βάρος της
Ολοκληρώθηκε έπειτα από τέσσερις και πλέον ώρες η κατάθεση της πρωταγωνίστριας τηλεριάλιτι και «βασίλισσας».
Συρία: Η άρση των κυρώσεων από τις ΗΠΑ συνιστά μια νέα αρχή, δηλώνει ο ΥΠΕΞ Αλ Σιμπάνι
Ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας Ασάαντ αλ Σιμπάνι δήλωσε σήμερα ότι η απόφαση του.
Η άρση των κυρώσεων Τραμπ στη Συρία προβληματίζει το Ισραήλ – Τι φοβάται ο Νετανιάχου
Η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να άρει τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Συρίας.
Ο Μακρόν δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν ο Πούτιν προτίθεται να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης εφ’ όλης της.