

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως σχετικά με σύλληψη δύο ανδρών στην Ιταλία από την αντιτρομοκρατική.
Σύμφωνα με στοιχεία της εισαγγελίας του Μιλάνου, ο Αιγύπτιος πολίτης και ο Ιταλοαιγύπτιος που συνελήφθησαν σήμερα, σε αντιτρομοκρατική επιχείρηση της ιταλικής αστυνομίας, σε τηλεφωνικούς διαλόγους τους αναφέρονταν σε απειλές κατά της Ιταλίδας πρωθυπουργού, Τζόρτζια Μελόνι.
Παράλληλα, είχαν ανταλλάξει μηνύματα με απειλές κατά του εβραϊκού λαού και με αναφορές στην ισραηλο-παλαιστινιακή διένεξη.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ερευνών, οι δυο συλληφθέντες έστελναν χρήματα σε χήρες τρομοκρατών του Isis, στην Υεμένη, στην Παλαιστίνη και στην Συρία. Είναι ηλικίας μεταξύ 40 και 50 ετών και στην Ιταλία εργάζονταν στον τομέα καθαρισμού κτιρίων. Για την ανταλλαγή μηνυμάτων χρησιμοποιούσαν Whatsapp, Facebook και Telegram.
Σχετικά Νέα
Τουρκία: Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στο Ικόνιο – Έγινε αισθητός μέχρι την Άγκυρα
Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή Κούλου, στο Ικόνιο της.
Σεισμός 5,2 ρίχτερ στην Κεντρική Τουρκία – Αισθητός και στην Άγκυρα
Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έγινε στην κεντρική Τουρκία και σύμφωνα με.
Τουρκία: Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στο Ικόνιο – Έγινε αισθητός μέχρι την Άγκυρα
Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή Κούλου, στο Ικόνιο της.
Εσθονία: Η Ρωσία έστειλε μαχητικό μετά την προσπάθεια ανακοπής πλοίου που παραβίαζε τις κυρώσεις σε βάρος της Μόσχας
Η Εσθονία δήλωσε σήμερα πως η Μόσχα έστειλε για λίγο ένα μαχητικό αεροσκάφος στον.