

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν 13.331 κρούσματα κορωνοϊού και 488 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 286.331 διαγνωστικά τεστ, το 4,6% των οποίων προέκυψε θετικό.
Χθες τα περιστατικά Covid-19 ήταν 13.633 με 472 θανάτους. Από την αρχή της πανδημίας, στην χώρα μολύνθηκαν 2.455.185 άνθρωποι και 85.162 έχασαν την ζωή τους. Στις ΜΕΘ της χώρας, σε σχέση με χθες βρίσκονται 4 ασθενείς λιγότεροι, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 288 λιγότεροι.
Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, τέλος, υπογραμμίζουν ότι μετά από πολλές εβδομάδες, το σύνολο των θετικών στον ιό, την εβδομάδα που αφήνουμε πίσω μας περιορίσθηκε κάτω από το όριο των 500.000 ανθρώπων.
Σχετικά Νέα
Ανγκόλα: Πάνω από 20.000 κρούσματα χολέρας από τον Ιανουάριο
Πάνω από 20.000 εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα χολέρας έχουν καταγραφτεί στην Ανγκόλα από τον Ιανουάριο.
Πάνω από 20.000 κρούσματα χολέρας τους τελευταίους τέσσερις μήνες στην Ανγκόλα
Πάνω από 20.000 εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα χολέρας έχουν καταγραφτεί στην Ανγκόλα από τον Ιανουάριο.
Ο Καντάφι είχε προειδοποιήσει την ΕΕ για το πρόβλημα του μεταναστευτικού που η ίδια προκάλεσε
Επιμέλεια: Γιάννα Μυράτ Η πολυετής κρίση του μεταναστευτικού στα νότια σύνορα της Ευρώπης σήμερα.
Κλ. Σέινμπαουμ: Παράδειγμα για τον κόσμο ολόκληρο ο εκλιπών πρώην πρόεδρος της Ουρουγουάης Χοσέ Μουχίκα
Η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούδια Σέινμπαουμ απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη του Ουρουγουανού πρώην.