Ισθμός: Παραμένει κλειστή η εθνική οδός προς Κόρινθο – Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Παραμένει κλειστή η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας το απόγευμα της Κυριακής διεκόπη η αμφιδρόμηση που γινόταν στο ρεύμα προς την Αθήνα.

Εκτροπή προς Λουτράκι
Παράλληλα εξακολουθεί να ισχύει η εκτροπή κυκλοφορίας στο κόμβο Λουτρακίου στο καθοδικό ρεύμα προς Κόρινθο καθώς και η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων από τα διόδια Ελευσίνας έως το κόμβο Μορέα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας έως τις 5 το πρωί αύριο.

Υπενθυμίζεται ότι η Τροχαία, καθώς συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση του οδοστρώματος στο σημείο όπου την Παρασκευή το βράδυ ανετράπη και έπιασε φωτιά ένα βυτιοφόρο όχημα, είχε προχωρήσει σε αμφιδρόμηση του ρεύματος προς Αθήνα για ένα χιλιόμετρο και συγκεκριμένα από το 75,2ο έως και το 76,2ο χιλιόμετρο.

Πλέον όμως καθώς είναι σε εξέλιξη η επιστροφή των ετεροδημοτών, που είχαν πάει να ψηφίσουν, και γενικότερα όσων είχαν φύγει προς την περιφέρεια για το σαββατοκύριακο προχώρησε σε άρση της αμφιδρόμησης και ως εκ τούτο και οι τρεις λωρίδες κυκλοφορίες χρησιμοποιούνται κανονικά μόνο για την άνοδο.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα