Ισραηλινός στρατηγός: «Το Ιράν μπορεί να επιτεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ»

Έπειτα από τις έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Ιράν και την σιωπή των παικτών του στο άκουσμα του εθνικού τους ύμνου, στον πρώτο αγώνα της χώρας τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο εναντίον της Αγγλίας που έληξε 6-2, πολλοί ήταν οι κάτοικοι της χώρας οι οποίοι πανηγύρισαν έξαλλα την νίκη των Άγγλων.

Ο Ισραηλινός στρατηγός Αχαρόν Χαλίβα δήλωσε πως πιστεύει ότι η Τεχεράνη μπορεί να επιτεθεί στο Κατάρ που διοργανώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο, για να «φύγουν» τα βλέμματα από τις διαμαρτυρίες όσον αφορά τον Ισλαμικό νόμο που γίνονται εδώ και δύο μήνες σε ολόκληρη την χώρα, λόγω του θανάτου της 22χρονης Μαχσά Αμινί στα χέρια της Αστυνομίας, που βρισκόταν υπό κράτηση επειδή δεν φορούσε μαντήλα.

«Η αστάθεια που υπάρχει στο Ιράν δεν είναι κάτι καινούριο. Στην εποχή που ο κόσμος συνεχώς βελτιώνεται, στο Ιράν συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Για να κρατήσουν τα βλέμματα μακριά από το τι συμβαίνει μέσα στην χώρα, είναι ικανοί να προβούν σε επιθετικές κινήσεις, μία από αυτές μπορεί να είναι και η επίθεση στο Κατάρ που διοργανώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο» ήταν τα λόγια του Ισραηλινού στρατηγού.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα