

Οι IDF επιβεβαίωσαν την έναρξη μιας νέας επιχείρησης στη συνοικία Τελ Αλ Χάουα της Γάζας κατά τη διάρκεια της νύχτας, έπειτα από πληροφορίες για υποδομές της Χαμάς και της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ και την ύπαρξη τρομοκρατών στην περιοχή.
Σε ανακοίνωσή του, ο στρατός αναφέρει ότι επιχειρεί επίσης στην έδρα της UNRWA στην περιοχή, όπου οι IDF βρήκαν σημαντική υποδομή με τούνελ της Χαμάς και εξαλείφοντας και συλλαμβάνοντας πολλούς ενόπλους.
Οι IDF λένε ότι έχουν πληροφορίες για νέες δραστηριότητες και υποδομές της Χαμάς και της Ισλαμικής Τζιχάντ στην πόλη της Γάζας, συμπεριλαμβανομένων αποθηκών όπλων και χώρων κράτησης και ανάκρισης που χρησιμοποιούνται από τις τρομοκρατικές ομάδες.
Κατά την έναρξη της επιχείρησης, οι IDF λένε ότι προειδοποίησαν τους πολίτες, προσθέτοντας ότι θα ανοίξουν έναν ανθρωπιστικό διάδρομο για τους Παλαιστίνιους να εγκαταλείψουν την περιοχή.
«Οι IDF θα συνεχίσουν να ενεργούν σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και εναντίον των τρομοκρατικών οργανώσεων Χαμάς και PIJ, οι οποίες συστηματικά λειτουργούν και διεξάγουν τρομοκρατικές δραστηριότητες μέσα από μη στρατιωτικές υποδομές, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων της UNRWA, οι οποίες χρησιμοποιούνται από αυτές για να σχεδιάζουν και να διεξάγουν τρομοκρατικές δραστηριότητες εναντίον του κράτους του Ισραήλ», πρόσθεσε ο στρατός.
Σχετικά Νέα
Επίθεση στο Ορεμπρό: Ταυτοποιήθηκε επισήμως ο δράστης
Ταυτοποιήθηκε επισήμως από την εισαγγελία ο δράστης της επίθεσης που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.
Αλ Σάρα: “Χιλιάδες” άνθρωποι εντάσσονται “στον νέο στρατό” της Συρίας
Ο μεταβατικός πρόεδρος της Συρίας Άχμεντ Αλ Σάρα δήλωσε, σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε.
Ιραν: Ο πρόεδρος Πεζεσκιάν κατηγορεί τον Τραμπ ότι θέλει «να γονατίσει» την Ισλαμική Δημοκρατία
ΟΑμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υιοθέτησε εκ νέου την περασμένη εβδομάδα την πολιτική του άσκησης.
Ισραήλ-Παλαιστίνη: Διαδήλωση κατά της σύλληψης δύο παλαιστίνιων βιβλιοπωλών στην Ιερουσαλήμ
Περίπου εξήντα άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί μπροστά από δικαστήριο της Ιερουσαλήμ για να.