

Ο ηγέτης της ισραηλινής αντιπολίτευσης Γιαΐρ Λαπίντ ζήτησε, για πρώτη φορά, την άμεση αποπομπή του πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου.
Προτείνει τον σχηματισμό μίας «κυβέρνησης ανασυγκρότησης» υπό την ηγεσία του Λικούντ, του μεγαλύτερου κόμματος, αλλά υπό έναν νέο ηγέτη του κόμματος.
Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης είπε ότι ο πρωθυπουργός «πρέπει να φύγει τώρα» και ζήτησε να ανατραπεί η κυβέρνηση με ψηφοφορία δυσπιστίας.
Σε συνέντευξή του στο ισραηλινό πρακτορείο ειδήσεων N12, είπε ότι στο Ισραήλ «δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να διεξάγει μια παρατεταμένη εκστρατεία με έναν πρωθυπουργό τον οποίο δεν εμπιστευόμαστε».
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.
ΗΠΑ: Η δημοτικότητα του Τραμπ υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο μετά την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο
Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μειώθηκε οριακά, πάντως υποχώρησε στο χαμηλότερο.
ΗΠΑ: Τα μέλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου θα υποχρεώνονται στο εξής να βλέπουν τις υποψήφιες ταινίες για να τις βραβεύουν με Όσκαρ
Η Ακαδημία Κινηματογράφου που απονέμει τα βραβεία Όσκαρ ανακοίνωσε σήμερα ότι τροποποιεί τους κανόνες.
Το Χάρβαρντ προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Τραμπ για τις περικοπές χρηματοδότησης
Σε μετωπική σύγκρουση με τον Λευκό Οίκο οδηγείται το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, το οποίο κατέθεσε.