

Η σύζυγος του Ισραηλινού πρωθυπουργού, η Σάρα Νετανιάχου, ζήτησε να αναγνωριστεί ως θύμα απόπειρας τρομοκρατικής επίθεσης, μετά την εκτόξευση τριών φωτοβολίδων κατά της κατοικίας του Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Καισάρεια νωρίτερα αυτόν τον μήνα.
Κανείς δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό, δεν προκλήθηκαν ζημιές και ούτε ο πρωθυπουργός ούτε σύζυγος του βρίσκονταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή.
Ο Ουριέλ Νίζρι, δικηγόρος της οικογένειας Νετανιάχου, ωστόσο έστειλε μια επιστολή στην αστυνομία και τη Σιν Μπετ λέγοντας ότι η Σάρα Νετανιάχου έγινε “στόχος επίθεσης μαζί με άλλους σε ένα σοβαρό τρομοκρατικό συμβάν κατά το οποίο εκτοξεύτηκαν εκρηκτικά στρατιωτικής κατασκευής στο σπίτι της που προκάλεσαν ζημιές και μια φωτιά στο σημείο”, μετέδωσε το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 13 News.
Τέσσερις ύποπτοι συνελήφθησαν και ανακρίθηκαν για το περιστατικό, συμπεριλαμβανομένου του απόστρατου υποναύαρχου Οφέρ Ντορόν και δύο άλλων επί χρόνια αντικυβερνητικών ακτιβιστών.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Μειώθηκε κατά 31% η δημόσια χρηματοδότηση της έρευνας για τον καρκίνο αφότου ανέλαβε ο Τραμπ
Η χρηματοδότηση του αμερικανικού ομοσπονδιακού κράτους που αφιερώνεται στην έρευνα κατά του καρκίνου μειώθηκε.
Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός του Περού
Ο Περουβιανός πρωθυπουργός Γουστάβο Αδριανσέν παραιτήθηκε χθες Τρίτη, παραμονή της διεξαγωγής ψηφοφορίας στο κοινοβούλιο.
Μερτς: Μεταρρυθμίζουμε τη χώρα μας, η Γερμανία επέστρεψε
Μεταρρυθμίζουμε τη χώρα μας, τόνισε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι.
Ο Μακρόν καταδίκασε τις δράσεις της κυβέρνησης Νετανιάχου στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, καταδίκασε με τον.