Ισραήλ: Άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά από πυροβολισμούς στην Δυτική Όχθη

Ένας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά σήμερα όταν το όχημά του δέχτηκε πυρά στην πόλη Χουάρα της Δυτικής Όχθης, ανακοίνωσε η ισραηλινή υπηρεσία πρώτων βοηθειών.

Η σύζυγός του, η οποία βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο όταν δέχτηκε τους πυροβολισμούς, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μετατραυματικό σοκ, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Μέσα στο όχημα υπήρχαν και παιδιά, μετέδωσαν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης. Ο δράστης φέρεται να έριξε 20 σφαίρες στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν τον δράστη έπειτα από σύντομη αναζήτηση.

Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που η Αίγυπτος φιλοξενεί σήμερα ισραηλινούς και παλαιστίνιους αξιωματούχους στο θέρετρο του Σαρμ ελ-Σέιχ, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας, η οποία υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ και την Ιορδανία, για να περιοριστεί το κύμα βίας στη Δυτική Όχθη ενόψει του ιερού για τους μουσουλμάνους μήνα του Ραμαζανιού.

Η πενταμερής συνάντηση ακολουθεί μια σύνοδο κορυφής, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου στην Ιορδανία με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ και ήταν η πρώτη του είδους εδώ και χρόνια. Κατά τη σύνοδο αυτή διατυπώθηκαν από τους Ισραηλινούς και τους Παλαιστινίους δεσμεύσεις για αποκλιμάκωση, όμως αυτές αμφισβητήθηκαν από παρατάξεις και των δύο πλευρών και απέτυχαν να σταματήσουν τη βία στο πεδίο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα