

Η πρόεδρος της ισπανικής βουλής Φρανσίνα Αρμενγκόλ όρισε σήμερα για τις 26 και τις 27 Σεπτεμβρίου τη συνεδρίαση του σώματος για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση που αναμένεται να σχηματίσει ο συντηρητικός ηγέτης Αλμπέρτο Νούνιεθ Φεϊχό.
Η ανακοίνωση έγινε μετά την ανάθεση από τον βασιλιά Φίλιππο 6ο της Ισπανίας στον Φεϊχό, αρχηγό του Λαϊκού Κόμματος (PP), εντολής σχηματισμού κυβέρνησης, για την οποία ο κεντροδεξιός ηγέτης θα ζητήσει την εμπιστοσύνη των 350 βουλευτών που εξελέγησαν στις πρόωρες εκλογές της 23ης Ιουλίου.
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: Kαι αν βαρεθεί ο Τραμπ;
Ποιο είναι ακριβώς το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων που εκκίνησε ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μόσχα; Μπορούν.
Κρεμλίνο: Πρόθυμος ο Πούτιν να συζητήσει την έκκληση Ζελένσκι για παύση των επιθέσεων σε πολιτικές υποδομές
Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει την πρόταση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για.
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.