

Έβδομος νεκρός εντοπίστηκε στη βορειοδυτική Ισπανία μετά την πτώση ενός επιβατικού λεωφορείου από γέφυρα και την ανατροπή του στον ποταμό Λερέζ που έχει υπερχειλίσει. Έτσι, ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε στους επτά, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές της Γαλικίας.
Ο συνολικός αριθμός των επιβατών δεν είχε διευκρινιστεί στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εξαιτίας της ασαφούς κατάθεσης που έδωσε ο 63χρονος οδηγός, που επέζησε της πτώσης του λεωφορείου με ελαφρά τραύματα και ανασύρθηκε από το ποτάμι από τους πυροσβέστες μαζί με μία γυναίκα επιβάτη, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ ανέφερε στο Twitter ότι «είναι συγκλονισμένος από το τραγικό δυστύχημα», εκφράζοντας τα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των θυμάτων, ενώ ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.
Σχετικά Νέα
Ρωσία: Τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες από την έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, Τρίτη (22/4).
ΟΗΕ: Ο γενικός γραμματέας Αντόνιο Γκουτέρες ξεκινάει στρατηγική αξιολόγηση της UNRWA
Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη (22/4) τον διορισμό του κ. Iαν.
Φιντέλ Κάστρο: «Τι ακριβώς έχει λύσει ο καπιταλισμός;»
Ο Φιντέλ Κάστρο, ο ιστορικός κομμουνιστής ηγέτης της Κούβας, ήταν γνωστός για τις μακροσκελείς.
Ο πάπας Φραγκίσκος αφήνει μια Καθολική Εκκλησία «χωρίς περιορισμούς» αλλά και και διχασμένη – Τα επόμενα βήματα του Βατικανού
Ένας θεσμός όπως η Καθολική Εκκλησία, η οποία έχει ηλικία άνω των 2.000 ετών.