

Η Ισπανία ανακοίνωσε σήμερα ότι το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 514 νέοι θάνατοι από την επιδημία του κορονοϊού, ανεβάζοντας σε 2.696 τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.
Εξάλλου, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έφτασαν σήμερα τα 39.673 από 33.089 που ήταν χθες, αύξηση κατά 6.584 κρούσματα, ανέφερε η ίδια πηγή.
Σχετικά Νέα
Ρωσία: Κατηγορεί το ΝΑΤΟ για «επιθετικές ενέργειες» στη Βαλτική μετά την απόπειρα της Εσθονίας να συλλάβει δεξαμενόπλοιο
Η Ρωσία κατηγόρησε σήμερα το ΝΑΤΟ ότι πραγματοποιεί «επιθετικές ενέργειες» στη Βαλτική Θάλασσα, ενέργειες.
Εγκρίθηκε ο αναθεωρημένος προϋπολογισμός του ΠΟΥ για τα επόμενα δύο χρόνια με φόντο την αποχώρηση των ΗΠΑ το 2026
Τα κράτη μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ενέκριναν σήμερα αναθεωρημένο προϋπολογισμό ύψους 4,2 δισεκ..
Παπούα Νέα Γουινέα: Σεισμός 6,4 βαθμών στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας
Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στα ανοικτά του Άνγκοραμ, στη βορειοδυτική Παπούα.
Ισραήλ: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν – Στόχος τους ο υπουργός Άμυνας
Οι ισραηλινές αρχές ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι συνέλαβαν δύο Ισραηλινούς που πιστεύεται ότι κατασκόπευαν.