

Η υπουργός Εξωτερικών της Ισπανίας Αράντσα Γκονζάλεθ Λάγια δήλωσε σήμερα ότι η Ισπανία θα ανοίξει τις πύλες της στους Βρετανούς τουρίστες από αύριο, Κυριακή, χωρίς να χρειάζεται αυτοί να περάσουν δύο εβδομάδες σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού.
“Θα επιτρέψουμε στους Βρετανούς επισκέπτες να εισέλθουν στην Ισπανία όπως η υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση ή ο χώρος Σένγκεν από την 21η Ιουνίου ελεύθερα και χωρίς την ανάγκη καραντίνας”, δήλωσε στο BBC News.
Η επικεφαλής της ισπανικής διπλωματίας δήλωσε επίσης ότι η χώρα της είναι ακόμη σε συζητήσεις με τις βρετανικές αρχές για το εάν θα προσφέρουν τους ίδιους όρους για τους Ισπανούς επισκέπτες στη Βρετανία.
Σχετικά Νέα
Ηνωμένο Βασίλειο: Σε υψηλό σχεδόν τετραετίας η ανεργία
Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων σχεδόν τεσσάρων ετών έφτασε το ποσοστό της ανεργίας στη.
Λίβυος πρωθυπουργός: Η τάξη στη χώρα αποκαταστάθηκε
Ο πρωθυπουργός της Λιβύης, Αμπντέλ Χαμίντ Ντμπεϊμπά, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η ασφάλεια αποκαταστάθηκε.
Ο Ζελένσκι θέλει συνάντηση μόνο με τον Πούτιν, ξεκαθαρίζει το Κίεβο
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα συναντήσει μόνο τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν για.
Επίσημη, ανταποδοτική επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στη Βρετανία, 8 – 10 Ιουλίου
Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ, θα πραγματοποιήσουν από τις.