

Ένας 14χρονος σκοτώθηκε σε ατύχημα το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών για την κατάκτηση του ισπανικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ανέφεραν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
Ο νεαρός, οπαδός της Ατλέτικο, χτύπησε σοβαρά το κεφάλι του σε ένα τοίχο ενώ κρεμόταν έξω από το παράθυρο ενός κινούμενου βαν στο κέντρο της Μαδρίτης.
Το αγόρι υπέστη καρδιακή ανακοπή και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή, ανακοινώθηκε ο θάνατος του μία ώρα μετά το ατύχημα που σημειώθηκε στις 21:20 το βράδυ του Σαββάτου τοπική ώρα, τόνισε μια πηγή των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης της Μαδρίτης.
Ο 14χρονος βρισκόταν στο όχημα μαζί με την οικογένεια και φίλους του όταν συνέβη το ατύχημα.
Η Δημοτική Αστυνομία της Μαδρίτης ερευνά το τραγικό περιστατικό.
Χιλιάδες οπαδοί πανηγύριζαν στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας αφού η Ατλέτικο κέρδισε τον τίτλο της La Liga το Σάββατο για πρώτη φορά από το 2014.
Σχετικά Νέα
Κρεμλίνο: “Πολλές αποχρώσεις” στις διαπραγματεύσεις για εκεχειρία στην Ουκρανία
Το Κρεμλίνο δήλωσε την Τετάρτη ότι υπάρχουν “πολλές αποχρώσεις” σχετικά με τις συνομιλίες για.
Γάζα: 17 νεκροί από νέα ισραηλινά πλήγματα – Άνθρωποι αγνοούνται κάτω από τα συντρίμμια
Τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας.
Ευρωζώνη: Βουτιά για τις νέες παραγγελίες τον Απρίλιο
Μικρή επιβράδυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ευρωζώνη καταγράφει για τον Απρίλιο η τελευταία έρευνα.
Λίβανος: Η Human Rights Watch κατηγορεί το Ισραήλ για τυφλά πλήγματα εναντίον αμάχων
Η Human Rights Watch κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ότι διεξήγαγε τυφλές αεροπορικές επιθέσεις κατά.