

Η ισπανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε 100 μέλη μιας συμμορίας, που μετέφερε χασίς και μαριχουάνα από το Μαρόκο στην Ισπανία, με ταχύπλοα σκάφη.
Η συμμορία γέμισε τα σκάφη με ναρκωτικά και διέσχιζε τη Μεσόγειο έως τον ποταμό Γουαδαλκιβίρ, κοντά στη Σεβίλλη, στη νότια Ισπανία.
Σε εφόδους που πραγματοποιήθηκαν, η αστυνομία κατέσχεσε περισσότερους από πέντε τόνους χασίς και 230 κιλά μαριχουάνα, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ισπανικής αστυνομίας.
Ορισμένα μέλη του δικτύου εργάζονταν, προκειμένου να διασφαλίζουν ότι τα ταχύπλοα, τα οποία καταναλώνουν μεγάλη ποσότητα καυσίμου, θα ήταν πάντα έτοιμα για χρήση.
Σύμφωνα με την αστυνομία, άλλα μέλη της συμμορίας έκρυβαν τα ναρκωτικά σε φορτηγά που μετέφεραν φρούτα, τα οποία πήγαιναν τα παράνομο εμπόρευμα από τη νότια Ισπανία στη Γαλλία, για να εφοδιάσουν τους διακινητές σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Σχετικά Νέα
-
«Αστακός» το Βατικανό για την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου
Η Ιταλική Κυβέρνηση αποφάσισε την κήρυξη πενθήμερου πένθους για το θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου..
Ουκρανία: Kαι αν βαρεθεί ο Τραμπ;
Ποιο είναι ακριβώς το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων που εκκίνησε ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μόσχα; Μπορούν.
Κρεμλίνο: Πρόθυμος ο Πούτιν να συζητήσει την έκκληση Ζελένσκι για παύση των επιθέσεων σε πολιτικές υποδομές
Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει την πρόταση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για.
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.