

Σοκ στην Μπαρτσελόνα! Λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη για το βράδυ του Σαββάτου (8/3, 22:00) αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής με την Οσασούνα, ο γιατρός των «μπλαουγκράνα», Κάρλες Μινιάρο, «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, με αποτέλεσμα να αναβληθεί και το παιχνίδι του ισπανικού πρωταθλήματος.
Τα θλιβερά νέα έπληξαν τ’ αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Ο σύλλογος ανακοίνωσε τον θάνατο του Κάρλες Μινιάρο, βοηθού του Ρικάρντ Προύνα, με αποτέλεσμα η ομάδα να ζητήσει από τη διοργανώτρια αρχή την αναβολή του αγώνα με την Οσασούνα.
pic.twitter.com/KMFdEU1UxW
— FC Barcelona (@FCBarcelona) March 8, 2025
Είκοσι λεπτά πριν τη σέντρα, η «Μπαρτσα» ανακοίνωσε επίσημα και μέσα από τα μεγάφωνα του «Μπονζουΐκ», ότι ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί.
Οι δύο ομάδες έφτασαν στο Ολυμπιακό Στάδιο την προγραμματισμένη ώρα και παρέδωσαν τις ενδεκάδες τους, όμως κανένα μέλος της ομάδας της Μπαρτσελόνα δεν βγήκε για προθέρμανση. Εκείνη τη στιγμή έγινε γνωστός ο θάνατος του Κάρλες Μινιάρο και το αίτημα του συλλόγου για αναβολή του αγώνα.
pic.twitter.com/KMFdEU1UxW
— FC Barcelona (@FCBarcelona) March 8, 2025
Ο Κάρλες Μινιάρο έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Ο γιατρός ξεκίνησε να εργάζεται στον σύλλογο το 2017. Πριν ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα, είχε εργαστεί ως βοηθός γιατρός στη Μονάδα Αθλητικής Υποστήριξης και Πρόληψης του Κέντρου Υψηλής Απόδοσης της Σαν Κουγκάτ. Είχε επίσης προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ιατρικό επιτελείο της Σαμπαντέλ.
Μία από τις εικόνες που έχουν χαραχτεί στη μνήμη όλων των φιλάθλων είναι η συνομιλία του με τον Γκάβι στον αγώνα εναντίον της Αλαβές, όταν ο παίκτης δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι και ο γιατρός του έκανε ερωτήσεις, όπως ποια μέρα ήταν, με τον Ανδαλουσιανό να απαντά ότι δεν είχε ιδέα. Ο γιατρός του συνέστησε, τότε, να μη συνεχίσει στον αγώνα.
«Η Μπαρτσελόνα μάς ενημέρωσε για τα νέα και θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας. Δεν φέραμε καμία αντίρρηση στην αναβολή, γιατί η ζωή είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Δεν μπορείς να παίξεις όταν σκέφτεσαι ότι τα άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι καθημερινά δεν είναι πια εδώ», ήταν η τοποθέτηση του προέδρου της Οσασούνα.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Το Ισραήλ εντείνει τους βομβαρδισμούς στη Γάζα ενώ ο Τραμπ βρίσκεται στη Μ. Ανατολή
Ισραηλινά στρατιωτικά πλήγματα στοίχισαν σήμερα τη ζωή σε τουλάχιστον 50 Παλαιστινίους στη Λωρίδα της.
Βουλγαρία: Απορρίπτει η Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης την πρόταση Ράντεφ για δημοψήφισμα για το ευρώ
Η Πρόεδρος της Βουλγαρικής Εθνοσυνέλευσης, Νατάλια Κισέλοβα, απέρριψε την πρόταση του αρχηγού του κράτους,.
Julius Baer: Πρόστιμο 5 εκατ. δολαρίων για ξέπλυμα χρήματος
Η Julius Baer διατάχθηκε να πληρώσει 4,4 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα (5,2 εκατ. δολάρια), μετά.
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Ο πόλεμος δεν είναι ποτέ αναπόφευκτος. Τα όπλα πρέπει να σιγήσουν»
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ομιλίας του προς καθολικούς επισκόπους της Μέσης Ανατολής, ο.