

Μια πολύ ισχυρή οικονομική ανάκαμψη στην Ιρλανδία μετά το lockdown εξαιτίας της Covid-19 μοιάζει λιγότερο σίγουρη το επόμενο έτος, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Λίο Βαράντκαρ, μερικές ημέρες μετά την επαναφορά τοπικών περιορισμών για πρώτη φορά από την κυβέρνηση.
“Για να είμαι ειλικρινής οι οικονομικές επιπτώσεις θα είναι πολύ χειρότερες απ΄ό,τι εσείς ή εγώ μπορεί να νομίζαμε τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο ή όταν σχηματίστηκε η κυβέρνηση (τον Ιούνιο)”, δήλωσε ο Βαράντκαρ, υπουργός Επιχειρήσεων της χώρας, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο οποίος ήταν πρωθυπουργός μέχρι τον Ιούνιο , σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Newstalk.
“Τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο θα έλεγα ότι θα ήταν ένα φαινόμενο τριών μηνών, ένα μοναδικό τρίμηνο σκληρού πλήγματος στην οικονομία και ότι θα είμαστε σε πολύ ισχυρή ανάκαμψη μέχρι το επόμενο έτος. Αυτό τώρα μοιάζει λιγότερο σίγουρο”.
Σχετικά Νέα
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.
ΗΠΑ: Η δημοτικότητα του Τραμπ υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο μετά την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο
Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μειώθηκε οριακά, πάντως υποχώρησε στο χαμηλότερο.
ΗΠΑ: Τα μέλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου θα υποχρεώνονται στο εξής να βλέπουν τις υποψήφιες ταινίες για να τις βραβεύουν με Όσκαρ
Η Ακαδημία Κινηματογράφου που απονέμει τα βραβεία Όσκαρ ανακοίνωσε σήμερα ότι τροποποιεί τους κανόνες.