

Η ιρλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα νέους αυστηρούς περιορισμούς στον κλάδο της φιλοξενίας και στις επισκέψεις στα σπίτια, προκειμένου να μειώσει το ποσοστό των μολύνσεων από την Covid-19 μετά την προειδοποίηση αξιωματούχων ότι η νέα παραλλαγή ‘Ομικρον είναι πιθανό να αυξήσει την πίεση στο σύστημα υγείας.
“Οι κίνδυνοι που συνδέονται με τη μετάβαση στην περίοδο των Χριστουγέννων χωρίς μερικούς περιορισμούς… είναι απλά πολύ μεγάλοι”, δήλωσε ο πρωθυπουργός Μιχόλ Μάρτιν, σε τηλεοπτικό του διάγγελμα.
Θα επαναφέρουμε τους περιορισμούς για την Covid-19 μετά την “πολύ ισχυρή” σύσταση των υγειονομικών αξιωματούχων, δήλωσε ο Μάρτιν.
Η Όμικρον κινδυνεύει να προκαλέσει “πολύ σοβαρή κρίση”, δήλωσε ο πρωθυπουργός. “Όσο περισσότερο διαβάζουμε για την παραλλαγή Όμικρον, τόσο περισσότερο ανησυχούμε”.
Τα νυχτερινά κέντρα θα κλείσουν έως τις 9 Ιανουαρίου. Θα σερβίρονται μόνο όσοι είναι σε τραπέζια στα μπαρ. Έξι άτομα το πολύ θα είναι σε κάθε τραπέζι στα μπαρ και τα εστιατόρια.
Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε την παροχή οικονομικής υποστήριξης στον κλάδο της φιλοξενίας.
Σχετικά Νέα
Jerusalem Post: Εκτοξεύτηκαν ρουκέτες από τη Γάζα, 8 λεπτά μετά την κατάπαυση του πυρός
Ρουκέτες εκτοξεύτηκαν κατά των ισραηλινών κοινοτήτων στα σύνορα με τη Γάζα το βράδυ της.
ΗΠΑ: Η Γερουσία ενέκρινε το μεγάλο πρόγραμμα του Τζο Μπάιντεν για το Κλίμα και την Υγεία
Η αμερικανική Γερουσία ενέκρινε το μεγάλο πρόγραμμα του Τζο Μπάιντεν για το Κλίμα και.
Γάζα: Ισραήλ και Ισλαμική Τζιχάντ συμφώνησαν για εκεχειρία από τις 23:30
Από τις 23:30 τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδας) το βράδυ της Κυριακής αναμένεται να.
Εντυπωσιακά πλάνα από έκρηξη ηφαιστείου στην Ισλανδία
Εντυπωσιακά είναι τα πλάνα μέσω drone από την έκρηξη ηφαιστείου που σημειώθηκε προ ημερών.