

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ δήλωσε σήμερα ότι δεν θα εκπλαγεί αν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Βρετανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνεχιστούν για λίγες ημέρες ακόμη και υπάρξει μια εμπορική συμφωνία της τελευταίας στιγμής.
«Πολύ συχνά συμβαίνει αυτές οι συμφωνίες να γίνονται την τελευταία στιγμή, επειδή όλοι πρέπει να είναι σίγουροι ότι είναι η καλύτερη δυνατή συμφωνία και δεν έχει μείνει τίποτε άλλο στο τραπέζι», δήλωσε ο Βαράντκαρ στους δημοσιογράφους.
«Δεν θα με εξέπληττε αν συνεχιστούν για λίγες μέρες και η συμφωνία επιτευχθεί μόνο την τελευταία στιγμή», δήλωσε ο Βαράντκαρ, συμμεριζόμενος την ελπίδα του Ιρλανδού υπουργού Εξωτερικών Σάιμον Κόβενι νωρίτερα σήμερα ότι μια συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί ακόμα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Πάπας Φραγκίσκος: Αυτά είναι τα πιθανά αίτια θανάτου σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ
Τα ιταλικά αλλά και διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνουν εκτενή αναφορά στον θάνατό του και.
ΗΠΑ: Ανησυχίες βουλευτών για πιθανή μεταφορά S-400 από την Τουρκία στη Συρία
Την ανησυχία τους για την ενδεχόμενη αποστολή του ρωσικού συστήματος S-400 που κατέχει η.
Πούτιν: Οι μάχες στην Ουκρανία ξαναρχίζουν – “Θετική” η Ρωσία σε ειρηνευτικές προτάσεις
Οι μάχες στην Ουκρανία αρχίζουν ξανά, μετά την εκεχειρία του Πάσχα, τόνισε ο πρόεδρος.
Νέα επίθεση Τραμπ στον επικεφαλής της FED – Τον χαρακτήρισε «τεράστιο loser»
Κατά του επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ, της Fed, επιτέθηκε και πάλι ο.