

Το Ιράν θα διατηρήσει τη δέσμευσή του απέναντι στην πυρηνική συμφωνία-ορόσημο του 2015 με τις παγκόσμιες δυνάμεις στον βαθμό που παραμένουν προσηλωμένα και τα άλλα συμβαλλόμενα μέρη, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Αμπάς Μουσαβί, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.
Το Ιράν κάλεσε επίσης τους Ευρωπαίους, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, να λάβουν μέτρα «πρακτικά, αποτελεσματικά και υπεύθυνα» για να διασωθεί η συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης. «Επιμένουμε στην… αμοιβαιότητα δικαιωμάτων και υποχρεώσεων» μεταξύ των χωρών που έχουν υπογράψει τη συμφωνία, δήλωσε ο Μουσαβί σε ανακοίνωση.
Σχετικά Νέα
Αμβούργο: 17 τραυματίες από την επίθεση στον σιδηροδρομικό σταθμό, 4 σοβαρά – Έρευνα για τα κίνητρα της 39χρονης που συνελήφθη
Τουλάχιστον 17 άτομα τραυματίστηκαν, τέσσερα εκ των οποίων νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, σε επίθεση.
Λαβρόφ: Η Μόσχα θα στείλει στο Κίεβο τους όρους της για ειρηνευτική συμφωνία μόλις ολοκληρωθεί η ανταλλαγή των αιχμαλώτων πολέμου
Η Ρωσία θα διαβιβάσει στην Ουκρανία ένα έγγραφο στο οποίο θα εκθέτει τους όρους.
Κλιμακώνεται η εμπορική διαμάχη ΗΠΑ και ΕΕ: Δεν επιδιώκω συμφωνία, λέει ο Τραμπ – Σεβασμό και όχι απειλές ζητά η Ευρώπη
Νέα κλιμάκωση στην εμπορική διαμάχη του Ντόναλντ Τραμπ με την Ευρωπαϊκή Ένωση σημειώθηκε μετά τις.
ΗΠΑ: Η US Steel θα παραμείνει στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε ο Τραμπ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι η US Steel και η ιαπωνική.