

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός έκρηξης σε πολυκατοικία, στην επαρχία Μαζανταράν του βόρειου Ιράν, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων IRIB.
Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης, 24 Δεκεμβρίου, στην περιοχή Μπαμπολσάρ, καταστρέφοντας τρία διαμερίσματα και προκαλώντας υλικές ζημιές σε παρακείμενα κτήρια.
Σύμφωνα με το IRIB, νεκρός είναι ένας 50χρονος τον οποίο το ωστικό κύμα της έκρηξης εκσφενδόνισε από διαμέρισμα του τρίτου ορόφου αρκετά μέτρα μακριά από το κτήριο. Τραυματίστηκαν επίσης ένας άνδρας περίπου 50 ετών, μια 37χρονη γυναίκα και ένα 14χρονο κορίτσι.
Η έκρηξη αποδίδεται σε διαρροή φυσικού αερίου, αναφέρει το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων.
Σχετικά Νέα
Ο Ουκρανός πρόεδρος Β. Ζελένσκι προτείνει στη Μόσχα να σταματήσουν οι αεροπορικές επιθέσεις για 30 ημέρες
Να εγκαταλείψει τα πλήγματα με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς σε πολιτικές.
Ισραήλ: Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης φοβάται ότι η εκστρατεία μίσους εναντίον του επικεφαλής της Σιν Μπετ θα οδηγήσει σε «πολιτική δολοφονία»
Φοβάται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ισραήλ, ο Γιαΐρ Λάπιντ, μια «πολιτική δολοφονία».
Γερμανία: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό που απείλησε με μαχαίρι τους υπαλλήλους και τους θαμώνες ενός κλαμπ
Ένας Γερμανός αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό άνδρα ο οποίος είχε επιτεθεί σε.
Ρωσία-Ουκρανία: Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «θα καλωσόριζε» την παράταση της πασχαλινής εκεχειρίας
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «θα καλωσόριζε» την παράταση, πέραν της Κυριακής, της πασχαλινής εκεχειρίας που.