

O Ιρανός πρόεδρος Χασάν Ροχάνι δήλωσε τη Δευτέρα πως είναι ανοιχτός σε οποιεσδήποτε συνομιλίες θα βοηθούσαν τον ιρανικό λαό.
Όπως μεταδίδει η Washington Post, σύμφωνα με το euro2day.gr, ο κ. Ρουχανί υποστήριξε ότι το Ιράν πρέπει να χρησιμοποιήσει τη διπλωματία για να βρει λύσεις μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ από τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας.
«Αν γνώριζα ότι η συνάντηση με ένα πρόσωπο θα βοηθούσε την εξέλιξη της χώρας μου και την επίλυση των προβλημάτων του λαού, δεν θα έχανα την ευκαιρία» ανέφερε ο κ. Ροχανί σε τηλεοπτικό του διάγγελμα, σε μια έμμεση αναφορά στον Τραμπ.
«Πρέπει να διαπραγματευτούμε, να βρούμε μια λύση και πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα» σημείωσε ο Ιρανός ηγέτης.
Σχετικά Νέα
Αυστραλία: Τουλάχιστον πέντε νεκροί από τις χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων ετών
Οι αυστραλιανές αρχές ξεκίνησαν σήμερα, Σάββατο (24/5) εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσαν οι.
Ρωσία: Πρόστιμο σε 84χρονη επιζήσασα της πολιορκίας του Λένινγκραντ επειδή απηύθυνε έκκληση για ειρήνη
Στην 84χρονη Λιουντμίλα Βασίλιεβα, επιζήσασα της πολιορκίας του Λένινγκραντ, επιβλήθηκε την Παρασκευή πρόστιμο από.
Βρετανία: Τα κουκλάκια Labubu αποσύρονται από τα ράφια των καταστημάτων
Απογοήτευση και εκνευρισμός για τους Βρετανούς λάτρεις των Labubu: οι πωλήσεις των μικρών λούτρινων.
Γερμανία: Νέος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας ο υποπτέραρχος Χόλγκερ Νόιμαν
Ο υποπτέραρχος Χόλγκερ Νόιμαν θα είναι ο νέος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας της.