

Στα δίχτυα της Ασφάλειας Ηρακλείου έπεσε ζευγάρι εκβιαστών που είχε αρπάξει από ηλικιωμένο περίπου 2.700 ευρώ.
Όπως αναφέρει το cretalive.gr, πρόκειται για δύο Ρομά που εκβίαζαν συστηματικά τον 75χρονο Ηρακλειώτη αποσπώντας του κατά καιρούς μεγάλα χρηματικά ποσά.
Το ίδιο φαίνεται να έγινε και χθες Τετάρτη (5/5), με τον ηλικιωμένο να προχωρά σε καταγγελία μην αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κλείστηκε νέο ραντεβού με τους δύο εκβιαστές στο σπίτι τους όπου πήγε ο ηλικιωμένος για να δώσει τα χρήματα που ζητούσαν, ωστόσο τα 850 ευρώ που κρατούσε ήταν προσημειωμένα.
Την ώρα της δοσοληψίας ωστόσο μπούκαραν μέσα άνδρες της Ασφαλείας Ηρακλείου και τσάκωσαν τους δύο επ’ αυτοφώρω με τα πλαστά χαρτονομίσματα και τους πέρασαν χειροπέδες
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.