

Τέλος στο μυστήριο με τον δικαστικό αντιπρόσωπο από το 198ο εκλογικό τμήμα Ηρακλείου ο οποίος δεν είχε δώσει σημάδια ζωής μετά το κλείσιμο της κάλπης.
Οπως είπε στο Ράδιο Κρήτη, η Προϊσταμένη Εσωτερικών Λειτουργιών της Περιφέρειας Κρήτης Μαρία Ραπτάκη, ο δικαστικός αντιπρόσωπος εμφανίστηκε στην Περιφέρεια μαζί με τον σάκο κι έτσι τώρα θα ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των σταυρών των υποψηφίων βουλευτών που υπολείπονταν για να ολοκληρωθεί η ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων στην ΠΕ Ηρακλείου.
Ο εν λόγω δικαστικός αντιπρόσωπος, αρχικά έδωσε μέσω tablet τα συνολικά αποτελέσματα του εκλογικού του τμήματος και επικοινώνησε με το ΥΠΕΣ, όμως στη συνέχεια δεν έδωσε τα αποτελέσματα σταυροδοσίας των υποψηφίων.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.