

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 25χρονος οδηγός ταξί μετά από καβγά κατά την διάρκεια του οποίου βγήκαν μαχαίρια.
Όλα συνέβησαν σε μπαρ της Χερσονήσου στο Ηράκλειο, όταν η παρέα του 25χρονου οδηγού ταξί, αντιλήφθηκε ότι μία παρέα παρενοχλούσε κάποιες κοπέλες. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ζήτησε από την παρέα να φύγουν για να λύσουν αλλού τις διαφορές τους.
Λίγο αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, οι δύο παρέες βρέθηκαν να καβγαδίζουν στην πιάτσα των ταξί στη Χερσόνησο με εκείνη του 25χρονου να ζητά από την άλλη συντροφιά τον λόγο που παρενοχλούσαν τις κοπέλες στο μπαρ. Τότε ένας έβγαλε μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 25χρονος.
Μάλιστα οι αστυνομικές αρχές φέρεται να έχουν στην κατοχή τους βίντεο από τη στιγμή της συμπλοκής και ήδη σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών, οι οποίοι αναζητούνται.
Σχετικά Νέα
Σοκάρει η κυνική ομολογία του 21χρονου στη Λάρισα: Είχα πιει, θόλωσα και χτύπησα τη μητέρα μου με ένα μαχαίρι
Μετανιωμένος εμφανίστηκε στην απολογία του ο 21χρονος μητροκτόνος για την δολοφονία της μητέρας του.
Πετράλωνα: Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού με γκαζάκια σε πολυκατοικία
Συναγερμός σήμανε στις 03:00 τα ξημερώματα στις Αρχές λόγω έκρηξης που σημειώθηκε σε είσοδο.
Καιρός: Έρχονται τοπικές βροχές και καταιγίδες – Πέφτει ξανά η θερμοκρασία
Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 14 Μαΐου
Σήμερα Τετάρτη, 14 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίων Αριστοτέλους και Λεάνδρου των μαρτύρων, Αγίου Θεράποντος επισκόπου Κύπρου, Αγίου Ισιδώρου μάρτυρος εν Χίω..