

Πανικός στο Ηράκλειο μέσα σε καταυλισμό τσιγγάνων. Ο 40χρονος συνελήφθη και πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη…
Στιγμές τρόμου έζησαν στα χέρια ενός 40χρονου άνδρα, η σύζυγός, η κόρη αλλά και η μητέρα του, τις οποίες ξυλοκόπησε μέσα στο σπίτι τους. Το νέο περιστατικό ενδοικογενειακής βίας που απασχόλησε την Αστυνομία στο Ηράκλειο καταγράφηκε στον καταυλισμό Ρομά στη Νέα Αλικαρνασσό.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία η 39χρονη γυναίκα, ο σύζυγός της την χτύπησε με τα πόδια και τα χέρια του σε διάφορα σημεία του σώματός της. Επίσης, κρατώντας ένα μεταλλικό αντικείμενο την χτύπησε στην πλάτη. Από τη μανία του δεν γλίτωσε ούτε η κόρη του αλλά ούτε και η μητέρα του. Η 19χρονη κόρη δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο.
Ο 40χρονος δεν σταμάτησε εκεί καθώς επιτέθηκε και στην ίδια του τη μητέρα αφού σύμφωνα με την καταγγελία, την γρονθοκόπησε στην κοιλιά και την εξύβρισε. Η Αστυνομία ενημερώθηκε και συνέλαβε τον 40χρονο ο οποίος θα δικαστεί στο Αυτόφωρο.
Σύμφωνα με το ekriti.gr, είναι το δεύτερο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που απασχόλησε την τοπική ΕΛ.ΑΣ καθώς ένας 58χρονος από τη Λιθουανία που διέμενε σε ξενοδοχείο της Αμμουδάρας, τράβηξε από τα μαλλιά τη σύζυγό του με συνέπεια εκείνη αν πέσει πάνω στον τοίχο και να τραυματιστεί στο κεφάλι.
Σχετικά Νέα
Νίκος Γαλανός: Αύριο το μεσημέρι η κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού – Πού θα γίνει
Ο Νίκος Γαλανός πέθανε σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, την οικογένειά του, τους φίλους.
Λάρισα: Σοκάρει η περιγραφή της παιδιάτρου που εξέτασε τα δύο αδελφάκια
Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη, έλαβε η 32χρονη μητέρα δύο παιδιών στη Λάρισα,.
Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 897 γραμμάρια κοκαΐνης
Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της.
Άγιος Παντελεήμονας: Εξαφάνιση 14χρονου από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών
Ο 14χρονος Σατζαουάλ Αλί εξαφανίστηκε από τον Άγιο Παντελεήμονα στην Αθήνα. Το αγόρι διέμενε.