

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Ηράκλειο οι προληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) για τον κορωνοϊό. Ο έλεγχος έγινε στη δυτική είσοδο του Παγκρητίου Σταδίου, ενώ στη διαδικασία, στην οποία αρχικά είχε δοθεί συγκεκριμένη διάρκεια, δόθηκε παράταση λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού.
Συνδιοργανωτές της δράσης ήταν ο ΕΟΔΥ, η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια Κρήτης/Περιφεριακή Ενότητα Ηρακλείου και ο Δήμος Ηρακλείου, ενώ τμήμα της Τροχαίας Ηρακλείου προέβη σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή προσέλευση του κοινού και τη διεξαγωγή των τεστ.
Από το κλιμάκια του ΕΟΔΥ, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 986 έλεγχοι και εντοπίστηκε ένα κρούσμα. Η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη και ο υποδιοικητής, Δημήτρης Αγαπίου, που ήταν παρόντες κατά τη διεξαγωγή των ελέγχων, ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν τα στελέχη του ΕΟΔΥ και όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία του εγχειρήματος.
Σχετικά Νέα
-
Δραματική επιχείρηση διάσωσης αναρριχητή στη Λαυρεωτική – Συγκλονιστικό βίντεο
Τραυματισμένος ανασύρθηκε 32χρονος αναρριχητής μετά την πτώση του σε βάραθρο στον Άγιο Κωνσταντίνο στη.
Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι με όρους οι 13 ανήλικοι μετά την απολογία τους για συμμετοχή σε ακροδεξιά συμμορία
Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους στον 1ο τακτικό.
-
Σεπόλια: Φωτογραφία ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς – Πώς συνέβη το αιματηρό επεισόδιο
Τους δράστες του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε χθες (9/5) νωρίς το βράδυ στην οδό Αυλώνος.
Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης: Παρέμβαση για την Παλαιστίνη σε εκδήλωση της Ισραηλινής Πρεσβείας
Παρέμβαση για τον λαό της Παλαιστίνης πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα, 10 Μαΐου, σε εκδήλωση στα.