

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του 40χρονου ψαρά που έχασε τη ζωή του σήμερα στις Αλυκές του δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο Κρήτης. Η γυναίκα του με μια ανάρτησή της αναφέρεται στην τραγωδία που βιώνει η οικογένεια και προτρέπει όλους να περνάνε χρόνο με τους συγγενείς τους.
Ο άτυχος άντρας, περίπου 35 ετών, ήταν στα βράχια και ψάρευε με φίλους του, όταν τρεις από τους τέσσερις της παρέας παρασύρθηκαν από τα κύματα.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας από την παρέα έχασε το καλάμι του και στην προσπάθειά του να το πιάσει έπεσε στη θάλασσα. Ο δεύτερος της παρέας που έσπευσε να τον βοηθήσει βρέθηκε στη θάλασσα. Την ίδια τύχη είχε και ο τρίτος.
Ο τέταρτος άντρας που κατάφερε να παραμείνει στα βράχια, ειδοποίησε τις αρχές και στην περιοχή έσπευσαν ιδιωτικά αλιευτικά και καταδυτικά σκάφη και διασωστικά του λιμεναρχείου Ηρακλείου.
Η ανάρτηση της συζύγου
«Καλό ταξίδι άνδρα μου, στήριγμα μου, πατέρα των παιδιών μου, όπου και να πας… Θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας! Τόσο άδικα, Τόσο ξαφνικά, όταν σε είχαμε περισσότερο ανάγκη, καλό ταξίδι αγάπη μου! Όσα δεν προλάβαμε να μιλήσουμε, όσο δεν προλάβαμε να κάνουμε μαζί, τόσα όνειρα που πάνε χαμένα. Να βρείτε πάντα χρόνο να μιλήσετε και να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί…», αναφέρει σε ανάρτησή της.
Σχετικά Νέα
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 12 Μαΐου
Σήμερα Δευτέρα, 12 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίου Επιφανείου, Οσίου Θεοδώρου εν Κυθήροις ασκήσας. Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα είναι.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (12/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Νεκρός 81χρονος στο αλιευτικό του σκάφος στην Αιδηψό
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής 11 Μαΐου 2025, μέσα στο.
Ρήγμα στα ταξί για το «σκνίπα pass» – Αλλαγή στάσης από την Πανελλήνια Ομοσπονδία
«Γυρνάς μ’ ένα ταξί μέσα στη νύχτα…» λέει το γνωστό τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα,.