

Με εγκαύματα στο πρόσωπο μεταφέρθηκε νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουλίου, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο εργαζόμενος ηλικίας 24 ετών.
Το ατύχημα, συνέβη έξω από επιχείρηση στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ατύχημα συνέβη σε συνεργείο αυτοκίνητων, στο 2ο χιλιόμετρο της εθνικής Ηρακλείου – Μοιρών. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο 24χρονος άνοιξε το καπό αυτοκινήτου για να ελέγξει τη μηχανή, ενώ ήταν ακόμα ζεστή, με αποτέλεσμα να σκάσει το ψυγείο, να πεταχτούν υγρά και να του προκαλέσουν εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τα εγκαύματα που έχει υποστεί δεν φαίνεται να είναι σοβαρά.
Για το ατύχημα ενημερώθηκε η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, που με τη σειρά της ενημέρωσε την Επιθεώρηση Εργασίας, η οποία θα διερευνήσει τις συνθήκες του εργατικού ατυχήματος.
Σχετικά Νέα
Εξαφανίστηκε η 61χρονη Αρετή από την Καρδίτσα – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συναγερμός έχει σημάνει στο χωρίο Άγιος Γεώργιος στην Καρδίτσα μετά την εξαφάνιση της 61χρονης.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο Παλαιό Φάληρο και τον Άλιμο λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου
Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες», την Κυριακή 27-4-2025 θα.
Ραφήνα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες σε πρατήριο καυσίμων
Όχημα τύπου βαν τυλίχθηκε στις φλόγες εντός πρατηρίου καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα..
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.