Ηράκλειο: Ληστεία με σουγιά σε πρατήριο τσιγάρων

Εξονυχιστική είναι η έρευνα των αστυνομικών για υλικό που έχουν καταγράψει κάμερες κλειστού κυκλώματος στα καταστήματα της περιοχής γύρω από την Χανιώπορτα στο Ηράκλειο, προσπαθώντας να ταυτοποιήσουν τον κακοποιό που λήστεψε ένα πρατήριο τσιγάρων, μέρα-μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο δράστης εισέβαλε στο πρατήριο φορώντας κράνος μοτοσικλετιστή το οποίο κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του, ακινητοποίησε τη μοναδική υπάλληλο απειλώντας την με έναν σουγιά και την υποχρέωσε να ξαπλώσει στο δάπεδο. Στη συνέχεια, άρπαξε τις εισπράξεις της ημέρας ύψους περίπου 3.500 ευρώ και έμεινε αρκετά λεπτά, φροντίζοντας να… καθαρίσει τα σημεία όπου ακούμπησε για να εξαφανίσει τα ίχνη του!

Αμέσως μετά, τράπηκε ανενόχλητος σε φυγή, επιβιβάστηκε σε ένα μηχανάκι που είχε αφήσει κοντά στο πρατήριο και έγινε καπνός. Το γεγονός ότι η ληστεία έγινε σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου, όπου κινούνται πλήθος οχήματα και δίκυκλα, δυσκολεύει τις προσπάθειες των αστυνομικών να χαρτογραφήσουν το δρομολόγιο διαφυγής του, ενώ δεν βοήθησε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει το πρατήριο τσιγάρων, καθώς δεν λειτούργησε το καταγραφικό μηχάνημα!

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα