

Διήμερη επίσκεψη στη Μόσχα θα πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός του Ιράκ Μοχάμεντ Σία αλ Σουντάνι, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές στη Βαγδάτη.
Ο ιρακινός πρωθυπουργός θα συναντήσει τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν την ερχόμενη Τρίτη και θα αναχωρήσει από τη ρωσική πρωτεύουσα ένα 24ωρο αργότερα.
Ιρακινά μέσα ενημέρωσης είχαν προαναγγείλει από τον προηγούμενο μήνα την επίσκεψη του Μοχάμεντ Σία αλ Σουντάνι στη Ρωσία, στόχος της οποίας είναι η συνεργασία των δύο χωρών σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.
Σχετικά Νέα
Πουέρτο Ρίκο: Η κυβέρνηση απαιτεί απαντήσεις από τη Luma για το γενικό μπλακ άουτ
Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται η ενεργειακή κρίση στο Πουέρτο Ρίκο, μετά το γενικευμένο μπλακ.
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.